Microsoft  >  Развојни алатки
Visual Studio 2012 ви овозможува нови ремплејти, алатки за дизајн и тестирање – се што ви е потребно за да изградите уникатна апликација за многу кратко време. Во исто време, Blend for Visual Studio ви дава визуелен сет од алатки за да ги искористите предностите на новиот (и прекрасен) Windows 8 интерфејс.
Visual Studio 2008 Professional Edition е сет од напредни алатки кои им помагаат на развивачите на софтвер забрзувајќи го процесот на премин на идејата од визија во реалност. Visual Studio 2008 Professional Edition е софтвер проектиран за поддршка на развојните проекти кои работат со Web (вклучувајќи и ASP.NET AJAX), Windows Vista, Windows Server 2008, 2007 Microsoft Office систем, SQL Server 2008, и Windows Mobile уреди.
Microsoft Visual Studio 2005 нуди низа алатки кои овозможуваат многу поволности за поединци и софтверски развојни тимови:
• Попродуктивни и побрзо до резултати;
• Изградете динамични решенија за Windows, Web, Мобилни уреди и Office;
• Комуницирајте и соработувајте поефикасно во рамките на својот софтверски тим;
• Обезбедете квалитет во текот на целиот развоен процес.

 

 
Microsoft
Windows десктопи
Office систем
Сервери
Развојни алатки
Office 2013/365

Добредојдовте во Windows 8


Добредојдовте во Windows 7