Производи  >  Conteg

Conteg

Водечки Европски производител на Дата, и Телекомуникациски ормани.

Нуди Ормани за сечии потреби со најдобар сооднос цена квалитет.

Нуди комплетни решенија за комуникациски ормани.

Произведува 9 серии на дата ормани, 5 серии на зидни ормани, и голем број на аксесоари за целосно нивно комплетирање.

Од неодамна произведува опрема и нуди комплетни решенија за дата центри.

Повеќе за производите и решенијата на CONTEG:

 
Производи
Microsoft
Cisco
Conteg
Panduit
Symantec