Програми за лиценцирање

Програми за лиценцирање

Microsoft согласно големината и желбата за начин на набавка, начин на плаќање и бројот на компјутери на крајниот корисник, нуди и соодветна програма за лиценцирање.

 

 

 

 

 

 

 

 

Пронајдете со помош на LicenseWise кои се најдобрите производи и вистинската програма за лиценцирање. LicenseWise e Online алатка која е неверојатно лесна за користење и истата ќе ви пружи брза помош при процесот на лиценцирање.

 
Програми за лиценцирање
ОЕМ
FPP
Количинско лиценцирање
Инсталација и активација