Symantec

Norton

Понудата на Symantec се надополнува и со Norton антивирусните решенија кои овозможуваат:

·    Заштита на компјутерите од најновите вируси и софтверски закани;

·    Овозможува брза и можна онлајн заштита;

·    Праќање маилови и делење на документи без грижа од вируси;

·    Автоматски апдејти и бесплатна корисничка поддршка аз време на претплатничкиот период.

 
Производи
Microsoft
Cisco
Conteg
Panduit
Symantec