Совети

Office 365 секаде и секогаш

Работете било каде, во било кое време, преку било кој уред.
Office 365 е подготвен кога сте подготвени и вие.

Без разлика дали работите во вашата канцеларија или сте во движење, имате на располагање цел сет на познати алатки за продуктивност.
Office апликациите — секогаш достапни во последните верзии —ви овозможуваат да создавате, менувате и споделувате преку вашиот PC/Mac, iPad®, таблет, или телефон со било кого во реално време.

На следниот линк подолу може да ги погледнете сопредбите на плановите на Office 365: http://products.office.com/en-us/business/compare-office-365-for-business-plans

Системските побарувања за сите едиции достапни на бизнис, владини или едукативни институции може да се прочитаат тука.

Системските побарувања за едициите на домашни корисници на Office 365 може да се прочитаат тука.

За повеќе информации околу понуда, време на испорака и начини на лиценцирање, слободно контактирајте не.

 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.