Производи  >  Panduit

Panduit

Panduit e корпорација со седиште во Илиноис, Соединети Американски Држави и претставува светски лидер во развојот и производството на опрема за мрежно поврзување.

Panduit е бренд од рангот на Cisco, IBM, Microsoft, HP, и други глобални лидери во ИТ индустријата, со кои истовремено има изградено силни партнерски односи.

Во однос на големината, сеопфатноста на асортиманот, квалитетот на производите, решенијата кои ги нуди како и иновациите, е неприкосновен лидер во својата домен на дејствување, многу години понапред во однос на конкуренцијата.

Panduit го опфаќа делот на пасивно мрежно поврзување и нуди многу голем и широко опфатен асортиман на производи од оваа област.

Нуди решенија за Дата ЦентриПоврзани згради, индустриска автоматизација, роботизирано производство, обично производство итн.

Panduit е присутен во индустриите како што се: Образование, Финансии, Влада, Транспорт, Услужниот сектор итн.

 
Производи
Microsoft
Cisco
Conteg
Panduit
Symantec