Совети

YAMMER: Подобрете ја интерната колаборација помеѓу вашите вработени

Yammer е моќна алатка која ќе му помогне на Вашиот тим да работи заедно во мрежа, подобрувајќи ја својата ефективност и подобрувајќи ја својата комуникација, притоа заштедувајќи време и средства.

Во моментов повеќе од 500,000 водечки бизниси во светот успешно го користат Yammer како дел од својот бизнис.

 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.