Совети

Linksys access points – тестирајте го лесното и едноставно управување

Една од поважни карактеристики на продуктната линија на Linksys производите е едноставноста во користење – овозможувајќи му на корисничкиот бизнис се што му е потребно.

Исто така, за корисникот е од големо значење да биде во можност да го види и тестира производот пред да го набави. Затоа, на следните линкови подоле, до секој производ се овозможува тестирање на истиот.

Погледнете, тестирајте и споделете го своето искуство!

LINKSYS LAPN300
Wireless-N300 Access Point with PoE

Карактеристики

• Integrated Power over Ethernet

• Single Band (2.4GHz) capability and speeds up to 300 Mbps

• Industrial-strength Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2) security and data encryption

• IPv6 Support http://ui.linksys.com/files/LAPN300/V1.0.11.000/Menu_Status.htm

 

LINKSYS LAPN600
Wireless-N600 Dual Band Access
Point with PoE

Карактеристики

• Integrated Power over Ethernet

• Dual Band (2.4 GHz + 5 GHz) capability and speeds up to 600 Mbps

• Industrial-strength Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2) security and data encryption

• IPv6 Support http://ui.linksys.com/files/LAPN600/V1.0.11.000/Menu_Status.htm

 

LINKSYS LAPAC1200
AC1200 Dual Band Access Point
Wireless-N600 Dual Band
Access Point with PoE

Карактеристики

• Next Generation Wi-Fi 802.11ac

• Integrated Power over Ethernet Plus (PoE+)

• Robust and Comprehensive Security

• IPv6 Support http://ui.linksys.com/files/LAPAC1200/V1.0.05.000/Menu_Status.htm

 

LINKSYS LAPAC1750
AC1750 Dual Band Access Point

Карактеристики

• Next Generation Wi-Fi 802.11ac

• Integrated Power over Ethernet Plus (PoE+)

• Robust and Comprehensive Security

• IPv6 Support http://ui.linksys.com/files/LAPAC1750/V1.0.05.000/Menu_Status.htm

 

LINKSYS LAPAC1750PRO
Linksys AC1750 Pro Dual-Band Access Point

Карактеристики

• Next Generation Wi-Fi 802.11ac with dual band support

• Integrated Power over Ethernet Plus (PoE+)

• Captive Portal

• Cluster Management System http://ui.linksys.com/files/LAPAC1750PRO/V1.0.2/main.html

 

За повеќе информации околу понуда, начин на набавка, испорака и сл.слободно контактирајте не.
 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.