Microsoft  >  Office систем
Со набавка на било која од квалифицираните верзии на Office, во периодот помеѓу 19.10.12 и 30.04.13 год, имате можност за симнување на следната верзија на Office – Office 365 Home Premium или друга квалифицирана едиција – БЕСПЛАТНО, веднаш штом истата стане достапна.

Како функционира понудата

Кога корисникот ќе набави еден од овие квалификувани производи1 Тогаш ќе може да симне БЕСПЛАТНО еден од овие производи, веднаш чим станат достапни.
Microsoft Office 2010 ви овозможува нови и моќни алатки за да можете да ги изразите своите идеи, решите проблемите и да се поврзете со луѓето.
Office 2010 софтверските пакети се внимателно креирани и одбрани за да ги задоволат разновидните потреби на корисниците. Од домашни корисници, студенти, бизнис корисници, мали и средни претпријатија до големи корпорации, Office 2010 нуди едиции наменети за секаков тип на корисник.
Microsoft Office Professional 2007 комплетно одговара за продуктивен софтвер и софтвер за база на податоци кој ќе ви помоне да заштедите време и да останете организирани. Моќните Контакт Менаџмент карактеристики ќе ви помогнат да ги средите сите информации и податоци на едно место.
Користењето на македонскиот јазик на правилен начин при секојдневното бизнис комуницирање, е еден од елементите кој остава впечаток на високопрофесионален однос кон соработниците и клиентите. Office 2007 ви ја нуди алатката за проверка при пишување (spell checker), кој се базира на вграден речник на македонски јазик и функционира и на македонската и на англиската верзија на Microsoft Office 2007.

Македонски ЛИП за Office 2010

 
 
Microsoft
Windows десктопи
Office систем
Сервери
Развојни алатки
Office 2013/365

Добредојдовте во Windows 8


Добредојдовте во Windows 7