Microsoft

Office 365 за бизнис корисници

  • Потребен е Office за Вашите вработени?
  • Потребно е негово инсталирање на повеќе уреди?
  • Важна е цената? Важна е поддршката?

Погледнете ги едициите на Office 365 за бизнис корисници и одберете ја онаа која најмногу ви одговара… (Кликнете за поголема слика)

 

 
Microsoft
Windows десктопи
Office систем
Сервери
Развојни алатки
Office 2013/365

Добредојдовте во Windows 8


Добредојдовте во Windows 7