Совети

Пакет што го добиваат корисниците на оригинален Windows оперативен систем

Дали сте знаеле дека користењето на оригинален оперативен систем не само што може да Ви овозможи поголема заштита на Вашите податоци, туку и Ви прави достапни многу алатки за комуникација, пристап до документите од било кој уред и од било кое место, поголема заштита за Вашите деца кои сурфаат на Интернет, алатки за креирање на филмови, фотографии и сл.

Windows Live Suite

 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.