Развојни алатки

Microsoft Visual Studio 2005 Standard Edition

Microsoft Visual Studio 2005 Standard Edition е специјализирано развојно решение наменето за поединци, за изградба на клиентски/серверски Windows апликации и Web локации за потребите на одделението.Со Visual Studio 2005 Standard Edition добивате производ кој е лесен за користење и со кој можете да градите апликации за Windows, Web и за корисничките уреди.


 
Microsoft
Windows десктопи
Office систем
Сервери
Развојни алатки
Office 2013/365

Добредојдовте во Windows 8


Добредојдовте во Windows 7