Совети

Дали вашите компјутери се правилно лиценцирани?

Дознај ги фактите!

Дали вашите компјутери се правилно лиценцирани?

 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.