Развојни алатки

Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition

Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition е сеопфатно развојна алатка наменета за поединци, за изградба на сложени апликации со високи перформанси.

Со Visual Studio 2005 Professional Edition можете да ја искористите предноста со висока продуктивност за иградба на широк спектар на решенија за Windows, Web, Мобилни уреди и Office.

 
Microsoft
Windows десктопи
Office систем
Сервери
Развојни алатки
Office 2013/365

Добредојдовте во Windows 8


Добредојдовте во Windows 7