Контакт  >  Вработување
Ако сакате да бидете дел од оваа динамична компанија, сега ја имате можноста да ни се придружите.Доколку сакате да аплицирате за вработување во Еконет, пратете ги Вашите документи на адреса:
 
Вработување

   дознај повеќе ...

Albania: EKONET Sh.p.k

Shpërndarës i Autorizuar i Microsoft, Cisco, Panduit dhe Conteg

Myslym Shyri (te klinika e syve “International”)

Tel/Faks: +355 (0)4 2258 218

R.Kosovo: EKONET Sh.p.k

GAZMEND ZAJMI No. 12 • Prishtina, R.Kosovo

T: +381 38 226 503 • T: +381 38 226 504