Совети

Заштедете време преку копчињата за shortcuts на вашиот компјутер


 

Времето е пари. Во денешно време се е подредено на заштеда на време, па така и при работа со компјутер познавањето и користењето на копчиња и команди за кратенки (shortcuts) би можело многу да значи за вашата работа.

Доколку сакате по ефективно да работите во Word, Excel, или Internet Explorer, клучот е во користење на кратенки (shortcuts)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За работа со WORD:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За работа во Excel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За Internet Explorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колку повеќе ги користите овие алатки, толку повеќе ќе заштедите на време. Забавувајте се и истражувајте ги опциите кои ви се достапни.

 

Еконет - најдобар SBC/OEM дистрибутер на Microsoft

Микрософт ја прогласи фирмата Еконет за најдобар Дистрибутер за Microsoft за Централна и Источна Европа за SBC/OEM Operation Excelence за фискална 2007 год.