Сертификација  >  Cisco партнер

Регистрација на Cisco партнер

Регистрацијата се изведува во неколку чекори:

1.     Аплицирање за Cisco.com user ID (само доколку немате user ID) на следниот линк

2.     Внесување или верификација на контакт информациите и информациите за компанијата

3.     Преглед и прифаќање на Indirect Channel Partner Agreement (ICPA)

4.     Испраќање (submit) на апликацијата

Апликација се разгледува во рок од 10 работни дена, и на контакт маил-от оставен при аплицирањето, ќе добиете нотификација дека вашата фирма е Cisco Registered Partner. Овој маил содржи корисни информации и упатство како да ја додадете вашата фирма на Cisco's Partner Locator.

Упатство за изведување на постапката за регистрирање на вашата фирма како Cisco Registered Partner.

 
Сертификација
Microsoft партнер
Cisco партнер
Cisco Select партнер