NovitetPamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010

Forefront Endpoint Protection 2010, versioni pasues I Forefront Client Security, lehteson dhe permireson mbrojtjen nderkohe qe ul se tepermi kostot e infrastruktures. Ajo bazohet mbi programin System Center Configuration Manager 2007 R2 dhe R3, duke i lejuar konsumatoret te perdorin infrastrukturen e menaxhimit te klientit ekzistues per te vendosur dhe menaxhuar kete mbrojtje. Kjo infrastrukture e perbashket, ul kostot e pronesise, duke i siguruar pamje dhe kontroll te permiresuar mbi menaxhimin dhe te sigurise. Forefront Endpoint Protection 2010 siguron percaktimin e larte dhe te provuar te kercenimeve te njohura e te panjohura.


Manaxhimi I licensave:

Forefront Endpoint Protection 2010 eshte ndertuar mbi programin System Center Configuration Manager 2007.

System Center Configuration Manager eshte konsola e menaxhimit te Forefront Endpoint Protection 2010. Klientet perdorin Configuration Manager 2007 R2 ose R3 per te vendosur, konfiguruar, monitoruar dhe raportuar mbi Forefront Endpoint Protection 2010.

Klientet qe blejne CoreCal, kane gjithashtu te perfshire te drejtat SCCM.

FEP mund te perdoren te pamanaxhuar pa pasur nevojen e licensimit te Configuration Manager.

Klientet me FEP humbin te drejtat mbi Forefront Client Security (agjentet e sigurise dhe konsolen e manaxhimit).


Kerkesat e sistemit:

Forefront Endpoint Protection 2010 mbron Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, dhe Windows Server 2008. Ju lutem referojuni kerkesave te sistemit per me shume detaje.

Ju mund te shkarkoni nje version te perkohshem te produktit ketu.
 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008