Licencimi per biznes  >  Instalimin dhe aktivizimin
Pasi të keni shkarkuar Paraafishimin Teknik te Office 2010 mendova t’ju jepja disa detaje për instalimin dhe disa udhëzime. Instalimi mund të bëhet ose nga DVD ose nga Disku i Ngurtë(Hard Disku).
Ju e cinstaloni Windows 7 nga njeri kompjuter dhe e instaloni ne nje kompjuter tjeter. Gjate instalimit, vendosni kodin e licences i cili vjen se bashku me diskun e Windows-it. Nqs aktivizimi automatik nuk realizohet, ndiqni udhezimet per te aktivizuar Windows-in
 
Open Licence
Open Value
Siguri e softuerit
Enterprise Agreement
Enterprise Subscription Agreement
Instalimin dhe aktivizimin
Paketen e legalizuar/deklaruar