Produkte  >  Symantec
Sistemi I mbrojtjes Norton ofron kater shtresa te vecanta mbrojtjeje te fuqishme te provuara per te ndaluar kercenimet online para se ata te mund te infektojne kompjuterin tuaj. Ajo gjithashtu kontrollon se nga vijne dokumentat dhe per sa kohe ata kane provuar te ndalojne kercenimet e reja online para se ato te mund t’ju shkaktojne probleme. 
Symantec Backup Exec™ 2010 sjell teknologjine lider ne treg per ruajtjen dhe rimekembjen e te dhenave per server dhe desktop. Lehtesisht mbron me shume te dhena duke ulur shpenzimet e magazinimit te te dhenave dhe permireson performancen e ruatjes nepermjet teknologjise se dedublikimit te integruar dhe arkivimit (deduplication and archiving technology). Minimizon kohen joproduktive te biznesit me teknologji te pashoq e cila rimekemb aplikime kritike Microsoft dhe mjedise virtuale si VMware ose Microsoft Hyper-V ne sekonda.
Symantec™ EndPoint Protection, kombinon Symantec Antivirust™ me një parandalimin e avancuar ndaj rreziqeve, për të ofruar një mbrojtje të pashoq kundër malware për laptop, desktop, dhe serverë. Ajo siguron mbrojtje madje edhe kundër sulmeve më të sofistikuara që i shmangen masave tradicionale të sigurisë, të tilla si rootkits, sulmeve te paafat/te paparashikuara, dhe mutacioneve të spyware.
Udhezues per t'iu ndihmuar te beni zgjedhjen e edicionit me te mire per ju
 
Produkte
Microsoft
Cisco
XEROX
Symantec