Keshille
A e dinit se perdorimi I sistemeve operative origjinale (genuine) mundeson jo vetem mbrojtje me te mire per dokumentat tuaj, por gjithashtu ben te vlefshme edhe shume mjete komunikimi per ju, ju jep akses te hyni ne dokumentat tuaj ne distance, nga cdo kompjuter, ne cdo vend, siguron nje mbrojtje me te madhe per ju, siguri per femijet kur jane online, mjete per te krijuar filma, foto etj.
Laptop-et me karte rrjeti wireless te integruar kane ne pergjithesi antena shume te mira dhe nuk kane nevoje per adaptera te tjere shtese. Keto keshilla jane per laptop-e qe nuk kane karte rrjeti wireless te integruar.
A e dini se pa Windows-in® origjinal, gjendeni shume te ekspozuar ndaj viruseve te demshme qe mund t’ju shkaktojne humbjen e informacionit ne PC-ne tuaj ose venien ne rrezik te te dhenave tuaja personale?