Novitet

Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur


Ekonet ka kenaqesine te njoftoj mundesine e porositjes se Ruterit Cisco 880 3G dhe Rauter te serise SRST.Seria Cisco 880 eshte pjese e familjes se ruterave me konfigurim fiks Cisco 800, te cilet ofrojne akses Interneti, siguri, audio si edhe sherbime wireless ne gjeresi brezi te larte ne nje produkt te vetem, te sigurte, i cili eshte i thjeshte ne perdorim dhe menaxhim, i pershtatshem per biznese te vogla dhe ambjente apo zyra te vogla.http://www.cisco.com/go/800

Rutera me Sherbim te Integruar te Serise CISCO 880 3G 

Ruterat e Serise 880G me opsionin 3G wireless WAN, ofron zgjidhje efektive, sherbim qe shperndahet shpejt, te besueshem dhe back-up te sigurte. Seria e Cisco 880G, ne vijim te opsionit 3G wireless WAN, ofron opsione shtese si xDSL dhe nderfaqje Fast Internet (FE) WAN, nje switch me 4 porta 10/100 FE i menaxhueshem me suport VLAN si edhe opsionin e fundit te Wireless LAN 802.11n. Ruterat e serise 880G VLAN suportojne standartet e fundit te 3G (HSPA dhe EVDO Rev A) dhe jane kompatibel dhe me standartet e meparshem UMTS/EDGE/GPRS dhe respektivisht EVDO Rev0/1xRTT. Seria 880G ka dy variante:

- GSM/UMTS, modele te cilet jane bazuar ne 3GPP dhe suportojne HSPA, UMTS, EDGE dhe GPRS

- CDMA, modele te cilet bazohen ne 3GPP2 dhe suportojne EVDO RevA/Rev0 dhe 1xRTT.

Ruterat e Serise SRST Cisco 880

Seria SRST Cisco 880 eshte ideale per small remote sites dhe teleworkers, te cilet kane nevoje te lidhen me kompani te medha. Keta rutera bejne te mundur qe rrjetet e kompanive te medha te jene te lidhur ne menyre te sigurte me remote sites, ndersa i ofrojne ketyre perdoruesve akses ne aplikime te njejta si ne zyrat e tyre. Kjo seri ofron opsione WAN si xDSL dhe nderfaqje Fast Ethernet (FE), nje switch i menaxhueshem me 4 porta 10/100 FE, me mundesi power over Ethernet ne 2 porta, si edhe opsionin e fundit te Wireless LAN 802.11n. Per me teper, Seria 880SRST ofron 4 porta FXS, FXO apo BRI per lidhje PSTN, si edhe 4 licensa perdorimi SRST.

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008