Certifikimi

CERTIFIKIMI I PARTNEREVE

Cisco ka shume nivele te certifikimeve dhe specializimeve. Cdo nivel ka kerkesa te vecanta, pergjegjesi dhe perforcime, me qellim qe te behet diferencimi i partnereve ne raport me shitjen, instalimin dhe perkrahjen teknike per Cisco produktet. Si motivim per perparim neper nivelet e certifikimit, varesisht nga niveli i arritur, Cisco ofron edhe programe te ndryshme per bashkepunim me partneret e vet.

Si te behem Cisco partner i regjistruar?

Si te behem Cisco Select  partner?

Si te behem Cisco Premier partner?

Si te behem Cisco Silver partner?

Ekzistojne edhe nivele me te larta te certifikimit: Gold dhe Global.  Ne Maqedoni nuk ka arritje ne keto permasa.