Novitet

I gatshem per cdo kompjuter!

Sistemi I ri I operimit Microsoft Windows 7 eshte leshuar zyrtarish ne treg.Duke filluar qe nga 22 tetori 2009, cdo klient ka mundesine te bleje nje nga versionet e Windows 7 dhe the perfitoje nga permiresimet e shumta te sistemit te cilat Windows 7 ju ofron.

 

Windows 7 ka disa versione:

  • Windows 7 Home Basic: Versioni baze per perdorues shtepiak;
  • Windows 7 Home Premium: per perdorues shtepiak;
  • Windows 7 Professional: Per perdoruar biznesi;
  • Windows 7 Ultimate: Per ata qe duan gjithcka qe Windows 7 ofron.

Per mundesi blerje, ju lutemi kontaktoni partneret tane te cilet  mund ti gjeni tek lista e partnereve ne faqen tone te internetit.

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008