Licencimi per biznes  >  Open Licence

 

Microsoft Open License eshte program per licencim i cili ofron zbritje te vleresimit te cmimit me pakice te produkteve te kompletuara dhe te dizajnuara per korporatat tuaja te vogla dhe te mesme, akademike, bamirese dhe qeveritare me kliente me rreth 5 deri 250 PC. Open License  pajis klientet ne menyre te thjeshte, fleksibile dhe perfitim qe te merret teknologjia me e re e Microsoft-it qe te kenaq kerkesat e tyre dhe procedurat e sigurimit. Ky tip i licencimit eshte i perjetshem. Njehere bleresi e blen licencen dhe e posedon ate. Nuk ka nevoje te paguhet te paguhet cdo vit. Sasia minimale per porosi iniciale eshte 5 licenca. Marreveshja zgjat 2 vite, qe do te thote se numri i marreveshjes eshte aktiv 2 vite  dhe bleresi mund te blej licenca plotesuese me te njejtin numer te marreveshjes.

Shume:

 
Open Licence
Open Value
Siguri e softuerit
Enterprise Agreement
Enterprise Subscription Agreement
Instalimin dhe aktivizimin
Paketen e legalizuar/deklaruar