Novitet

CONTEG

Nga 1 Janar 1009, EKONET behet nje ditributor i autorizuar per produktet CONTEG per Maqedoni, Shqiperi dhe Kosove.

Kompania CONTEG eshte prodhuese e nje game te gjere kabinetesh dhe rak-esh, te cilat plotesojne kerkesat edhe te perdoruesve me kerkues dhe specifik ne treg. Zgjidhjet e Conted perfshijne jo vetem rak-et qe qendrojne pa u mbeshtetur gjekundi apo dhe ata qe montohen ne mur, por edhe nje linje te gjere aksesoresh apo sherbimesh te shtuara. Nje angazhim i perhershem ne drejtim te permiresimit te proceseve ben te mundur qe CONTEG te plotesoje kerkesat ne rritje te tregut dhe te shkurtoje kohen e shperndarjes.

Me distribucionin e ketij brand-i EKONET pasuron eksperiencen e saj te gjate ne fushen e teknollogjise se rrjetave dhe komunikacionit.

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008