Novitet

Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!

Ne njoftojme mundesine e porositjes se ADSL2+ Annex M High-Speed WAN Interface Card (HWIC-1ADSL-M).

Kjo karte ofron suport per standartet ADSL2+ Annex M, e cila eshte plotesisht ne perputhje me standartin G.992.3 (ADSL2) dhe G.992.5(ADSL2+) ITU dhe rrit ne menyre sinjifikative shpejtesine e transmetimit te te dhenave deri ne 2.7 Mb/s. Kjo u lejon kompanive te mbulojne aplikime tradicionalisht te ofruara nga T1, E1, G.SHDSL pa u ndikuar nga infrastruktura e trasmetimit.

HWIC-1ADSL-M eshte kompatibel ne Ruterat IS Cisco 1841, 1861, 2800 dhe 3800.

Per me shume detaje, ju lutemi referojuni datasheet.

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008