Novitet

Visual Studio 2012

Visual Studio 2012 shperndante templete te  reja,dizenjime ,dhe testime dhe me mekanizma veteveprimi -gjtihska qe ju nevojitet per te ndertuar aplikime te dedikuara ne nje kohe shume te shkurter.Ne te njejten kohe ,Blen per Visual Studio ju jep nje pakete visuale per te marre nje avantazh te plote per (dhe te bukur) nderfaqe te Windows 8.

Ndoshta pjese me e mire e kesaj eshte ajo cfare mund te beni pasi keni krijuar apliklimin.Me perpara nuk ka qene e thjeshte te perfitoje produkte te mira per klientet qe kishin nevoje per to.Tani keni  Dyqanin e Windows ,nje kanal te gjere shperndarjesh  te disponueshem e cila mund te perdoret nga miliona perdorues.Kushtet jane transparente te thjeshta potencialisht per tu pare.Keshtu qe ju mund ti shitni dhe te keni dhe mundesi qe te beni dhe disa vite plazh.

Kur flitet per zhvilllimin e Web-eve Visual Studio 2012 ju mundeson template te reja ,mjete me te mira publikimi  dhe suport te plote per  standarte te reja si HTML5 and CSS3 ,si dhe perparimet e fundit ASP.NET.Ne gjithashtu e kemi bere me te thjeshte korigjimin e inspektimit te faqes duke ndervepruar me faqen ku ju jeni duke punuar direkt ne IDE.Punoni nga Celulari ? Me ASP.Net ju mund te krijoni aplikime te reja me kontrolle te cila optimizojne telefonin celular ,tabletat dhe ekranet e tjera te vogla.

Ne kohet e meparshme ,gjithkush duhet te mirmbante serverin ,perditesimi kerkonte nje shkalle me te larte invenstimi ne infrastrukture.Tani ju keni akses me te shpejte ne serverat praktikisht të pakufizuar në cloud me aftësinë për të shtuar më shumë ruajtje dhe fuqinë informatike.Visual Studio ju jep mjete të mëdha për të marrë Apps tuaj në Windows Azure, duke përfshirë templates reja dhe opsionet botuese, mbështetje  ne shperndarje, dhe me nje kosto te ulet instalimi.


 

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008