Licencimi per biznes

Paketën e legalizuar/deklaruar

Nëse një kompani ka blerë një kompjuter pa pasur të instaluar paraprakisht sistemin operativ të  Windows-it të liçensuar nga prodhuesi, dhe që ka perdorur  një marrveshje licensimi voluminoze (në volum të madh) për të instaluar sistemin operativ (sistemin me të cilin vepron), ose nëse arrihet në përfundimin që kompjuterat kanë një sistem operativ të paliçensuar, është e lehtë për të bërë liçensimin e plotë dhe të saktë të kompjuterit.

Te marësh paketën origjinale (paketën e legalizuar/deklaruar) I lejon kompanive një rrugë të thjeshtë dhe të shpejtë për të legalizuar sistemet operativ të Windows-it në kompjuterat e blerë tashmë. Rishitësi juaj i Microsft-it mund t’iu ndihmojë për të blerë këtë zgjidhje. Me marrjen e paketës origjinale, ju përfitoni në të njëjtën kohë garancinë që sistemi operativ i  Windows-it tuaj është origjinal dhe i liçensuar sipas rregullave përkatëse.

Për më shumë informacion në lidhje me legalizimin e kompjuterave qe perdorin softuer pirate mund te lexoni ketu.
Per çdo pyetje që mund të keni mund të kontaktoni me grupin tonë të punës apo disa prej partnerëve tanë (të renditur në tabelën e partnerëve).

Licencimi i Microsoft Volume ofron programe te rregulluara te cilet jane te dizajnuar qe te kenaqin kerkesat e biznesit tuaj. Te bere per nivelin dhe preferencat per blerje te kompanise suaj, keto programe japin zgjidhje te thjeshta, fleksibile dhe zgjidhje te arritshme te cilat ju mundesojne qe te menaxhoni lehte licencat tuaja.

 

https://partner.microsoft.com/global/licensing/licensingprograms/40045586

 
Open Licence
Open Value
Siguri e softuerit
Enterprise Agreement
Enterprise Subscription Agreement
Instalimin dhe aktivizimin
Paketen e legalizuar/deklaruar