Produkte  >  Microsoft
>Windows desktop >Office >Serverл >Mjete zhvilluese
SQL Server 2012 garanton besueshmëri në qëllime kritike me disponibilitet maksimal, performancë të shkëlqyer dhe karakteristika të avancuara për ngarkesa pune kritike. Depërtim maksimal me anë të mjeteve të menaxhueshme për shërbim vetjak në eksporimin e të dhënave dhe aftësive mahnitëse interaktive për vizualizimin e tyre. ‘Cloud’ sipas kushteve tuaja duke ju mundësuar krijimin dhe zgjerimin e zgjidhjeve përmes mjediseve tuaja private apo publike. Duke filluar nga data 1 Prill 2012 SQL Server 2012 është i disponueshëm në tre versione kryesore:
Windows 7 Home Premium lehteson krijimin e nje rrjeti shtepiak( home network) dhe shperndarjen e te gjitha fotografive, videove dhe muzikes. Mund te shikoni, te beni pause, te riktheni dhe te regjistroni TV. Merr eksperiencen me zbavitese me Windows 7 Home Premium.
Exchange Server 2010 ndihmon perdoruesit te perfitojne me shume, duke iu ofruar liri per nje akses te sigurte ne te gjitha llojet e komunikimit si – email, email-e zanore, mesazhe te shpejta dhe me shume- nga pothuajse cdo platform, Web-browser apo pajisje nepermjet industrise standarte te protokolleve. Per shume organizata, Exchange ka qene themeluesi i nje Poste universale.
Visual Studio 2008 Professional Edition është bashkësi e mjeteve të avancuara të cilat ndihmojnë programerëve duke shpejtuar procesin e kalimit të idesë nga vizioni në realitet. Visual Studio 2008 Professional Edition është softuer i projektuar për përkrahje në zhvillimin e projekteve të cilët punojnë me ueb (duke përfshirë edhe ASP.net dhe AJAX), Windows Vista, Windows Server 2008, 2007 Microsoft Offise sistemi, SQL Server  dhe pajisje Windows Mobile.    
Microsoft Office Professional 2007 përgjigjet komplet për softuer produktiv dhe softuer për bazat e të dhënave i cili do të iu ndihmojë të kurseni kohë dhe të mbeteni të organizuar. Karakteristika e kontakt administrimit do të iu ndihmojnë që t’i rregulloni të gjitha informatat dhe të dhënat në një vend.    
 
Microsoft
Windows desktop
Office
Serverл
Mjete zhvilluese

Miresevini ne Windows 7

Windows 7 origjinal eshte prodhuar nga Microsoft, i lecensuar dhe i mbeshtetur nga Microsoft ose nje partner i besuar. Windows origjinal ndihmon ne mbrojtjen e te dhenave tuaja nga kercenimet e sigurise qe mund te shkaktojne software-t e fallsifikuara. Ky produkt, ju mundeson akses dhe mbeshtetje nga Microsoft dhe partneret e saj, ofron rifreskime dhe shkarkime per t’ju ndihmuar qe ju te perfitoni sa me shume nga kompjuteri juaj.