kontakt

Rruga: Atinska 12
1000 Shkup, R.Maqedonisë

Finance 

+389 2 3090 319

Cisco

+389 2 3091 106
+ 389 2 3091 107

Microsoft

+389 2 3090 318
+389 2 3090 320

Conteg и Panduit

+389 2 3092 734
Факс: +389 2 3090 023e-mail:

info@ekonet.com.mk
www.ekonet.com.mk

Ora punës: 8:30-16:30h

 
Punesimi

   mëso më shumë ...

Albania: EKONET Sh.p.k

Shpërndarës i Autorizuar i Microsoft, Cisco, Panduit dhe Conteg

Myslym Shyri (te klinika e syve “International”)

Tel/Faks: +355 (0)4 2258 218

R.Kosovo: EKONET Sh.p.k

GAZMEND ZAJMI No. 12 • Prishtina, R.Kosovo

T: +381 38 226 503 • T: +381 38 226 504