Novitet

Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008

Windows Essential Business Server 2008 eshte nje zgjidhje e dedikuar per nivele kompanish dhe sipermarrjesh te nivelit te mesem, i dizenjuar dhe me kosto te ketyre niveleve.

Windows Essential Business Server 2008 ofron nje Konsole Administrimi te unifikuar per te menaxhuar nje infrastrukture Teknologjie Informacioni te integruar me versionet me te fundit te menaxhimit, mesazhimit dhe teknologjive per sigurine e serverit. Duke ndihmuar ne permiresimin e menaxhimit dhe besueshmerise se Teknologjise se Informacionit, Windows Essential Business Server 2008 e kthen nje infrastrukture IT te masave te mesme ne nje aset strategjik, duke i dhene hov produktivitetit dhe rritjes se bisnezit. Kjo eshte nje zgjidhje integrale dhe financiarisht e perballueshme qe ofron nje software Microsoft, i cili kerkohet nga bizneset e nivelit te mesem – te prekonfiguruar, te integruar, dhe te menaxhueshem nga nje konsole administrimi e vetme, dhe me nje ulje te konsiderueshme ne krahasim me produktet qe ofrojne zgjidhje te vecanta.

Windows Essential Business Server ofrohet ne dy versione – Standart dhe Premium. Me shume per keto versione dhe krahasimin e tyre ju mund te lexoni ketu.

Windows Essential Business Server 2008 Standard Edition eshte i disponueshem vetem ne nje sistem operativ 64-bit; hardware i serverit tuaj duhet te kete nje procesor 64-bitesh per te instaluar dhe perdorur  Windows Essential Business Server 2008. Edicioni premium i Windows Essential Business Server 2008 shton nje server te katert qe operon dhe me versionin 32-bit dhe ate 64-bit te sistemit operativ.

Per me shume informacion ne lidhje me kerkesat e sistemit ju lutem klikoni ketu.

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008