Novitet

Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec

 

 


Ekonet behet distributor

 

zyrtar I Symantec

 

 

15 Prill 2011


 

 

 

 

Ekonet firmosi marrveshjen me Symantec per distribuimin e produkteve te portofolit te kesaj marke, ne territorin e Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise. Ekonet do te kete titullin “distributor/shperndares per volumin” e cila nenkupton shperndarjen e zgjidhjeve te rendesishme (zgjidhjeve kyç) si programet e sigurise Endpoint dhe paketat e programeve per sigurine (Symantec Endpoint protection, Symantec Protection Suites) ashtu si edhe linja e produkteve te backup-it Exec (Backup Exec dhe System Recovery).

Shitjet e zgjidhjeve Symantec do te jene si pjesa tjeter e markave/brandeve qe Ekonet shperndan: nepermjet kanalit te partnereve te Ekonet.

Symantec eshte sinonim per zgjidhjet antivirus e cila ndihmon organizatat ne mbare boten per ruajtjen e sigurt e te besueshme dhe manaxhimit te te dhenave. Programet Symantec ashtu si dhe sherbimet e tjera qe ofron kjo marke ndihmojne per mbrojtjen e ceshtjeve kritike, ndihmojne lehtesisht klientin dhe plotesojne besimin gjate procesit te perdorimit, dergimit, krijimit, shkembimit te te dhenave, dokumentave etj.

 

 

 
Novitet
Visual Studio 2012
Ekonet behet distributor zyrtar I Symantec
Pamje e pergjithshem mbi Forefront Endpoint Protection 2010
Exchange 2010
I gatshem per cdo kompjuter!
CONTEG alb
Karta e re ADSL2+ me nderfaqje WAN M High-Speed tashme mund te porositet!!!
Cisco 880 3G ruter i vlefshem per t'u porositur
Fuqizoni bisnezin tuaj me Serverin Windows Essential Business 2008