Ново  >  Архива
Новата едиција на Exchange Server – 2013 доаѓа во две едиции: standard и enterprise. Standard едицијата е наменета за мали и средни компании, додека enterprise за поголеми корпорации кои имаат потреба од голем број на mailbox-ови.
Visual Studio 2012 shperndante templete te  reja,dizenjime ,dhe testime dhe me mekanizma veteveprimi -gjtihska qe ju nevojitet per te ndertuar aplikime te dedikuara ne nje kohe shume te shkurter.Ne te njejten kohe ,Blen per Visual Studio ju jep nje pakete visuale per te marre nje avantazh te plote per (dhe te bukur) nderfaqe te Windows 8.
Во брошурата може да се види детален опис на новите, како и на подобрените карактеристики на Office 2010
Веќе од 1-ви Октомври 2008, излезе новата верзија на SMB специјализацијата V2.0. Во неа се опфатени повеќе производи од SMB портфолиото за разлика од минатата верзија. Ексклузивен новитет е интеграцијата на производите од серијата Linksys by Cisco
На големо задоволство Ви најавуваме големо намалување на препорачаните цени и тоа за $2000 за решението Cisco ASA5510-AIP10 (Cisco ASA5510 со AIP-SSM10 модул), $1000 за Cisco ASA IPS модулите AIP-SSM10 и AIP-SSM20. Воедно Ви најавуваме две нови решенија Cisco ASA 5500 IPS bundles со лиценци.
Microsoft Security Essentials обезбедува real-time заштита на вашиот домашен компјутер против вируси, spyware и други типови на малициозен софтвер.
Новиот оперативен систем на Microsoft Windows 7 официјално е лансиран на пазарот. Стартувајќи од 22 октомври 2009 година, сите користици имаат можност да ја набават некоја од едициите на Windows 7 и да уживаат во големиот број на системските подобрувања кои со себе ги носи новиот десктоп.
• Eлиминира спам, вируси и фишинг со 99% ефикасност
• Базиран на технологијата на Iron Port и Sophos антивирус
• Ја зголемува продуктивноста на компаниите со запирање на непосакуваните email пораки без да ја попречува работата на вработените
• Ги намалува трошоците за одржување поради едноставноста на неговата имплементација во веќе постоечката мрежа
Linksys by Cisco е новиот одзив на Cisco во пресрет на барањата на нашите SMB клиенти. Бизнис серијата Linksys by Cisco сега и официјално достапна преку дистрибутивниот канал на Еконет.
Cisco Secure Access Control Server (ACS) is a comprehensive, identity-based access control policy system and an integration platform for managing access policy for network resources. Cisco Secure ACS is a central point for administering access policy for users and devices.
Ви ја најавуваме најновата ADSL2+ Annex M High-Speed WAN интерфејс картичка HWIC-1ADSL-M која веќе е достапна за порачување.
Windows 8 претставува основна едиција на десктоп оператен систем од најновата фамилија на Windows. Оваа верзија е создадена за да ги задоволи потребите на скоро сите домашни корисници и во себе ги има поголемиот број новитети кои што се ексклузивни за оваа верзија, новиот Internet Explorer, интеграција со Микрософт корисника сметка, новите и подобрени опции кои што порано беа достапни само преку Ultimate и Enterprise едициите. Поедноставено пребарување, заштедување на време, поголема прегледност, напредна заштита и сл. се само некои од каракстеристиките кои ќе имате можност да ги доживеете со користење на овој оперативен систем.
 
Ново
Windows 10
Office 2013/365

Вести

Новиот Cisco ASA 5506-x ќе го замени добро познатиот ASA 5505

дознај повеќе

Симнете бесплатно Office 2016 Consumer Technical Preview

Microsoft кон крајот на минатата година лансираше Office Consumer Technical Preview.

дознај повеќе

Станете партнер на Еконет

Доколку сте компјутерска компанија која се занимава со продажба на хардвер и/или софтвер и сакате да станете партнер на Еконет, пополнете ја апликацијата на следниот линк.