Вработување

Вработување во Еконет

Ако сакате да бидете дел од оваа динамична компанија, сега ја имате можноста да ни се придружите.Доколку сакате да аплицирате за вработување во Еконет, пратете ги Вашите документи на адреса:

Еконет доо
Ул.Прашка (позади Алумина)
1000 Скопје, Р.Македонија

или на маил: info@ekonet.com.mk

Потребни документи:

  • Кратка биогафија (на македонски и на англиски јазик)
  • Мотивационо писмо (на македонски и на англиски јазик)
  • 1 колор фотографија

Доколку поседувате, дополнително може да пратите: препорака и стекнати сертификати кои соодветствуваат на работната позиција за која аплицирате.

Еконет прави селекција на пристигнатите апликации, како и интервјуирање и тестирање на преселектираните апликанти.
Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.

 
Вработување

   дознај повеќе ...

Albania: EKONET Sh.p.k

Shpërndarës i Autorizuar i Microsoft, Cisco, Panduit dhe Conteg

Myslym Shyri (te klinika e syve “International”)

Tel/Faks: +355 (0)4 2258 218

R.Kosovo: EKONET Sh.p.k

GAZMEND ZAJMI No. 12 • Prishtina, R.Kosovo

T: +381 38 226 503 • T: +381 38 226 504