Вести

Симнете бесплатно Office 2016 Consumer Technical Preview

Microsoft кон крајот на минатата година лансираше Office Consumer Technical Preview. Верзијата како првична беше составена само од основни елементи, така што следуваа прилично големи update-и. Минатиот месец Microsoft го пушти јануарскиот Technical Preview со некои нови карактеристики. Сега, тие им дозволуваат на сите Office Consumer Technical Preview. Потврдено е дека е овозможено симнување директно од Microsoft.

Се што треба да направте е да го следните линкот тука.

 
Вести
YAMMER
Симнете бесплатно Office 2016 Consumer Technical Preview
Windows 10 официјално достапен за продажба од 29 јули 2015 година
Новиот Cisco ASA 5506-x ќе го замени добро познатиот ASA 5505