Вести

YAMMER: Подобрете ја интерната колаборација помеѓу вашите вработени

Yammer е моќна алатка која ќе му помогне на Вашиот тим да работи заедно во мрежа, подобрувајќи ја својата ефективност и подобрувајќи ја својата комуникација, притоа заштедувајќи време и средства.

Во моментов повеќе од 500,000 водечки бизниси во светот успешно го користат Yammer како дел од својот бизнис.

 
Вести
YAMMER
Симнете бесплатно Office 2016 Consumer Technical Preview
Windows 10 официјално достапен за продажба од 29 јули 2015 година
Новиот Cisco ASA 5506-x ќе го замени добро познатиот ASA 5505