Serverл

Exchange 2010

Exchange Server 2010 ndihmon perdoruesit te perfitojne me shume, duke iu ofruar liri per nje akses te sigurte ne te gjitha llojet e komunikimit si – email, email-e zanore, mesazhe te shpejta dhe me shume- nga pothuajse cdo platform, Web-browser apo pajisje nepermjet industrise standarte te protokolleve. Per shume organizata, Exchange ka qene themeluesi i nje Poste universale.

Exchange 2010 mundeson  mbrojtjen me lehtesi te komunikimit te kompanise tuaj dhe email nepermjet aftesise se Centralit  te Menaxhuar per kontroll  te  informacionit. Kjo perfshin aftesine per te nderprere, moderuar, enkriptuar dhe bllokuar email-et me me  efektivitet. Njekohesisht, siguron nje varg fleksibel mbrojtje dhe opsione kontrolli, nese deshironi  te zbatoni kontrollin automatikisht ose lejon perdoruesit te implementojne mbrojtjen e te dhenave te tyre.

Permiresimet e fundit te publikuara te Exchange u mundesojne perdoruesve tuaj akses ne te gjitha komunikimet nga nje lokacion i vetem, njekohesisht  lehteson bashkepunimin me njeri-tjetrin dhe partneret e tyre te biznesit. Fluksi i informacionit gjithnje ne rritje brenda dhe jashte Postes se perditshme te nje individi, mund te krijoje mbingarkese dhe ndikoje ne  produktivitetin dhe rentabilitetin. Exchange 2010 shton funksione te reja qe mund te ndihmojne perdoruesit  te organizojne me lehte komunikimet ne Posten e tyre.

Exchange 2010 ofron nje qasje te thjeshtesuar per nje mundesi me te larte sigurie dhe rigjenerim te shkaterrimeve me mjetet e permiresuara te mirembajtjes, per t’ju ndihmuar te arrini nivele te reja sigurie ne vazhdimesine e bisnesit tuaj.

Si mund te kurseje para klienti nese operon me Exchange 2010?

4 menyra:

1.    Klienti fundor mund te permiresoje produktivitetin dhe aftesia vete-sherbyese  do te reduktoje  ndihmen per lidhur disa ceshtje me e-mail, duke rezultuar ne  nje rritje te pergjithshme te produktiviteti dhe ulur kostot e ndihmes.

2.    Avantazhet  rreth ruajtjes do te mundesoje te zgjedhni me kosto te ulet opsionet e magazinimit  ndersa vazhdon te  siguroje disponueshmeri dhe siguri te larte.

3.    Punetoret ne menyre te sigurt dhe  me lehtesi mund te kene akses ne  te gjitha informacionet e tyre  nepermjet disa pajisjeve, duke krijuar  me pak pengesa per humbje te produktivitetit gjate  udhetimeve apo telekomunikimeve. Se bashku me Outlook ne PC, browser dhe telefonin celular, Ecxhange ofron eksperiencen fleksible me te plote  te mesazheve ne tregun e sotem.

4.    Exchange mund te zevendesoje plotesisht nje  sistem te emaile-ve zanore te korporates, duke mundesuar konsumatoreve eleminimin e tarifave te mirembajtjes,te marrin me shume nga burimet IT dhe te rrisin produktivitetin me mesazhe te unifikuara.

Per me shume rreth kerkesave te sistemit per kete produkt mund e lexoni   KETU.

 
Microsoft
Windows desktop
Office
Serverл
Mjete zhvilluese

Miresevini ne Windows 7